Den bästa presenten!

Att det är superkul att få presenter är väl knappast att betvivla och bara för att man har blivit vuxen betyder det inte att en godispåse inte kan utgöra en riktigt rolig överraskning.

Som företag har man möjlighet att slå flera flugor i en smäll genom att ge sina anställda och kunder den där roliga påsen samtidigt som man gör bra reklam.

De flesta företag har någon form av profilreklam på gång och det kan handla om allt från pennor till bilar och fester. Bland det mest praktiska är dock klädesplagg av alla de slag eftersom de uppskattas och används av dem som får dem men också för att de innebär många år av reklam för ens företag utanför den vanliga arbetsmiljön.

En T-shirt kan bäras av kunden eller kollegan under semestern, en regnkappa under ruggiga dagar i stan och en keps på fotbollsmatchen. Möjligheterna är oändliga och det finns massor av roliga plagg som man kan pryda med sin logo och ge bort.

Även om alla de ovanstående alternativen är utmärkta förslag på profilplagg så är den allra bästa gåvan en riktig goodiebag med flera olika klädesplagg i.

Man kan göra en samling för årets alla säsonger, ett antal T-shirts i olika färger eller en hel outfit med byxor, skjorta, jacka och mössa. Dessa gåvoboxar kan man antingen ge i samband med firmafester, till kunder som kommer på besök eller som en uppskattad julklapp till alla inblandande.

Det är något alldeles extra roligt och generöst med att ge bort en hel giftbox och tänk på vilken fantastisk publicitet det innebär för företaget. Man får glada kunder och kollegor som dessutom kommer att göra reklam för företaget i många olika sammanhang.

Allt för att man fått en så innehållsrik gåva. Så, komponera en härlig goodiebag och se fram emot många glada miner!