Tänk på kvaliteten!

När man ger en kund eller kollega en reklamprodukt så är tanken bakom denna i princip dubbel; dels gör man personen i fråga glad eftersom denne får någonting gratis och dels får man, genom sagda gåva, publicitet för sitt företag på många olika plan. En fotbollströja gör ju inte bara reklam bland dem som spelar utan även till den stora publiken!

Har man bestämt sig för att syssla med denna trevliga och alltid uppskattade form av reklam så bör man tänka på kvaliteten. Även om det kostar några extra kronor med en T-shirt i skön bomull jämfört med en billig i polyester så innebär det flera positiva följder. Kunden kommer att använda produkten eftersom den är bekväm och snygg och den kommer hålla länge, vilket innebär att reklamen fortsätter under lång tid framöver. Dessutom ger det ett bra intryck att ge bort rejäla saker eftersom det reflekterar företaget självt, till skillnad från en billig produkt som snabbt går sönder och kanske är obekväm.

Vi på tsreklam har profilkläder av alla möjliga slag och gör alltid vårt bästa för att ge bra kvalitetsprodukter som alla kunder och kollegor kommer att uppskatta länge. Eftersom produkterna är gjorda av bra, rejäla material kommer de inte bara hålla länge utan också se snygga ut under lång tid. Den som bär kläderna kommer uppskatta dem och de som ser kläderna kommer att lägga märke till att företaget som bekostat dem inte varit rädd för att satsa lite extra. Det tyder på bra omdöme och ger intryck av ett företag som vet vad det håller på med. Det visar att man är framgångsrik och har ett gott öga för kvalitet. Som en extra bonus kommer kunden dessutom känna sig extra värdefull och uppskattad då man valt att ge honom eller henne något som faktiskt har ett riktigt värde.