Kläder med tryck kan leda till bättre gemenskap

Att hålla ihop gemenskapen på företaget eller i föreningen och att hålla alla på bra humör är ett ständigt arbete i en organisation, det är många som ska hållas sams och komma överens. Ett enkelt knep för att stärka den gemenskapen är att använda sig av profilkläder med tryck.

I en unison uniform känner man sig mer som en i “laget”, det kan räcka med att alla går i liknande t-shirts med logotryck på i samma färg så har man byggt en gemensam klädsel och stärkt sammanhållningen.

Självklart kan inte profilkläder ersätta andra viktiga delar i en gemenskap som samförstånd, respekt osv. Men det kan definitivt vara pricken över i:et!

Hur ska man tänka när man väljer profilkläder då? Börja med att analysera vilken typ av klädesplagg ni behöver, kanske behöver ni en speciell typ i ert yrke eller förening?

Välj plagg där form följer funktion och de funkar för alla i organisationen som ska bära dem. Behöver de ha speciella fickor eller liknande, se till att beställ dessa plagg isf!

För att få inspiration på vad ni kan välja kan ni besöka olika siter som har kläder med tryck, så som h&m och printoz.se. Där hittar ni en uppsjö av snygga kläder i olika stilar som ni kan anamma till just er organisation!

profilkläder

Är ni ute efter sportkläder kan ni gå in på en sportaffär på stan och kolla av där för idéer!

När ni väl valt vilken typ av plagg ni vill ha kan ni besöka er vanliga profilleverantör och beställa plaggen av dem, de ordnar skisser på plaggen och era tryck så att ni kan se hur det kommer bli.

Sen tar produktionen några veckor till en månad och sedan kan ni börja använda era nya profilkläder och stärka er gemenskap!

Hur håller man sina kläder rena och fina? Se till att er personal eller era medlemmar håller plaggen i bra skick. Det ser inge roligt ut om några ur personalen går runt i feltvättade plagg som tappat färg eller ser slitna ut.

Vänd alltid era plagg med tryck ut och in innan tvätt, då bevaras färger och tryck absolut bäst och längst.

Tvätta aldrig i över 40 grader (om ni inte tagit fram specialkläder för just det ändamålet).

Så håller ni era profilplagg rena och fina och i bra form!