Kläder med er logo och budskap

Det är få saker som folk blir så glada för som att få presenter! Att bli överraskad med en gåva, liten som stor, förgyller dagen och får en människa att känna sig uppskattad. Om man som kund får en gratis tröja, en basebollkeps eller ett par strumpor med ditt företags logo så blir man, kort och gott, glad för denna present. Detta kommer dels att förbättra relationen med kunden men då kunden sannolikt kommer att använda presenten genom att bära den så sprids dessutom företagets namn vidare, vilket verkligen inte är en dum bonus!

Man kan dessutom själv bära profilkläder tillsammans med sina kollegor och det ger ett snyggt, enhetligt intryck samtidigt som man gör reklam för sin firma eller sitt etablissemang. Ge därför lite extra tid åt att framställa en riktigt snygg reklamtröja eller hatt så att den dels ger ett elegant eller tufft intryck samtidigt som man visar upp sig. Se till att företagets logo passar och att den syns på avstånd!

Har man ett snyggt profilplagg på sig är det inte ovanligt att kunder dessutom ber att få ett exemplar att bära själva. Man kan också donera plagget till ungdomsverksamheter som till exempel fotbollslag eller varför inte en schackklubb. På så sätt gör man även föräldrar och lärare glada och publiken kommer att associera ert namn med sporten.

Var inte rädd för att använda dig av glada färger. Är färgen snygg kommer den att synas på långt håll och många kommer att bli imponerade av den. Det ger en proffsig fasad och ger positiva signaler som handlar om effektivitet, skicklighet och god smak. Se därför till att ha ett urval med kläder som kan passa i olika sammanhang och ge dem som välkomstpresenter till andra, liksom bär dem med stolthet själv. Det kommer att uppskattas av alla; kunder som anställda!