Vilken typ av profilkläder bör man välja?

Att göra reklam för sitt företag genom profilkläder är ett sätt att göra sitt namn känt samtidigt som man gör dem som bär kläderna glada! Det kan aldrig gå fel med gratisprodukter som man sprider till kollegor och kunder. Om man vill att profilkläderna skall användas flitigt och länge är det en god idé att tänka igenom vad som passar bäst innan man gör sin beställning.

Pikétröjor

Pikéer ser ut som traditionella tenniströjor och ger genast associationer till proffsighet och god smak. Därför passar de alldeles utomordentligt bra till kontorspersonal som inte behöver vara alltför uppklädd och till caféer och människor som ville se lite propra ut. På pikén passar det allra bäst att ha logon broderad på bröstfickan och även om det kan framstå som lite konservativt så kommer det alltid att göra ett gott intryck på kunden.

T-shirts

Detta är ett mer avslappnat, mindre formellt, plagg som är extremt bekvämt att ha på sig och därmed uppskattas av bäraren. Ett fantastiskt alternativ som present till kunder som med glädje kommer att använda dem utanför arbetssituationer, som under semestern och på fritiden. Lite mer åtsittande T-shirts med en snygg, broderad logo blir genast ett elegantare alternativ för till exempel barer och caféer medan en tryckt logo ger ett mer informellt intryck. Bra under sommartid för kontor så väl som serveringar, fabriker och affärer.

Kepsar

Jobbar man mycket utomhus så är en keps alltid användbar då den ger skugga och skyddar ansiktet under soliga dagar, samtidigt som den är enkel, lätt och lite tuff. Mycket bra alternativ som profilplagg då logon är väl synlig även om bäraren har den på sig bak och fram. Kepsar kan man ge till människor i alla åldrar och man kan själv välja, om man vill, att de ska vara sportiga eller ett lite mer trendigt plagg som man kan ha på sig när som helst.